2015-06-07 kl 17:00
 
Nynäshamn är verkligen en fantastisk stad att bo i under sommarhalvåret. Det är så härligt att packa ihop ungarna och ta en sväng till hamnen, kolla på båtar och kasta stenar i vattnet. Käka glass (även om jag varje gång blir chockad över hur förjäkla mycket de har vett att ta betalt för en sketen mjukglass) och hänga på Hoppetossa.I mitten av förra veckan blev jag sjuk. Första halsinfektionen på väldigt länge så jag ska väl inte klaga. Fast jo, lite! Det var extremt dålig tajming. Vi hade sommarfest med alla assistenter plus respektive, men jag fick hög feber och extremt jobbig hosta. Var med ett tag men sedan blev det hem och kurera kroppen Tråkigt värre!
När jag ändå gnäller så var/är jag väldigt bitter över att mitt penicillin gör att jag inte kan vara i solen, nu när den äntligen har kommit. Blä! Almis och jag får vara inne och läsa böcker istället, inte henne emot... Värsta lilla bokmalen!I måndags åkte vi till Göteborg. Jag hade fått ett uppdrag av Ågrenska (http://www.agrenska.se) att vara med på en SMA-konferens. På tisdagen medverkade jag under en dag fylld av superintressanta föreläsningar av experter från flera olika länder. Det var bitvis ganska omtumlande. Stora etiska frågeställningar, medicinska frågeställningar osv. I pauserna berättade jag om "Jag har en sjukdom..." och sålde den och några andra böcker. Knöt många fina kontakter!På kvällen åt vi middag på hotellets restaurang. Mycket praktiskt med barn som gillar böcker, i synnerhet när det tar lång tid att få maten.På onsdagen fick jag 40 minuter att prata. Inget givet tema utan bara livet som vuxen med SMA. På tok för kort tid, jag fick inte sagt en bråkdel av allt jag önskat hinna säga. Fick frågan att återkomma en annan gång och det gör jag gärna!


Att resa bort i tre dagar med pågående infektion och hosta är inte optimalt och kroppen tar lite stryk. Men i det här fallet var det värt det!

Igår var Stefan på Sorundafestivalen och hade spelning med Badlands. Jag var sugen på att ta med mig barnen dit men förnuftet segrade. :-) Dels är jag lite matt, och dels visade barnen tydligt att de behövde en hemmadag. Bara vara, leka och stoja med varandra och själva. Så fick det bli!

Idag har Stefan varit på bio med dem (Fåret Shaun, och jag är inte helt på det klara vem av de tre som helst ville se den...). Ja jo, då vill man ju gärna klä upp sig lite...På väg hem stannade de i Tyresta och tog en promenad i nationalparken.Just nu fick jag sms att de är på väg hem så det är dags för mig att förbereda middagen.
Vi har en ganska fullspikad vecka framför oss, igen. Snaaaart är det sommarlov!
 
Här kan du kommentera blogginlägget! 

Äldsta Bakåt Framåt Nyaste