2015-05-23 kl 23:04
 
Ännu en ospännande lördagkväll... Fiskbullar, snabbmakaroner och kranvatten framför skräp på TVn. Jag skulle kunna klaga men ser ingen anledning. Det är ganska skönt! Stefan är i Stockholm med bandkompisar och kommer hem imorgon, barnen sover sött i sina rum. Tid för eftertanke och vila för mig efter en hektisk vecka.

I torsdags var jag på Atlas och var med på en assistentutbildning. Mina kollegor höll i de teoretiska bitarna och därefter pratade jag utifrån mitt perspektiv. Jätteroligt!!!
Sedan var det familjedag på Liams skola. De hade ordnat så mysigt med aktiviteter men i ärlighetens namn stod fikat i centrum för våra små änglar...Igår åt jag lunch med några kompisar nere i hamnen. Superhärligt men rackarns kallt! Jag åkte hem, hängde med familjen tills barnen hade somnat. Sedan blev det en liten sväng till 8 friends inn, en engelsk pub i Nynäs. Jag var dock hemma tidigt (Steffe blev chockad) eftersom jag hade viktiga saker att göra idag. "Det är en dag imorgon också..." Seriöst, när blev jag så vuxen? :-)

Idag har jag varit och spelat in en informationsfilm om assistans, som ska ingå i en utbildning för personliga assistenter. Känns angeläget...
På vägen hem köpte jag käk på Donken till mig och barnen för att hamna på plus. :-) Funkade fint!
 
Här kan du kommentera blogginlägget! 

Äldsta Bakåt Framåt Nyaste