2015-05-19 kl 15:40
 
Vilken härlig helg! Mysfrukost med barnen i lördags i lugn och ro medan Steffe gymmade. Sedan skulle han bege sig till Småland för att repa med sitt gamla band The Airwaves.
Liam hängde hos kusin Kalle hela förmiddagen och Alma och jag åkte och köpte lördagsgodis helt utan stress. Hon börjar verkligen bli stor, min fina skrutt.

Kalle följde med hem till oss och ungarna har lekt och lekt och lekt. Det är så härligt att lyssna på dem! Killarna busade med Alma och körde radiostyrd bil och skrattade så att tårarna rann. Jag blir så himla glad att hon får vara med, så självklart liksom.Elin kom förbi och käkade fruktsallad med oss. En kopp kaffe och lite tjejsnack. :-)

Det blev en lördagskväll ensam framför TVn med en riktigt, riktigt dålig film och en skål chips. Pensionärspoängen tickar på, liksom. :-)

Igår var det full fart, ingen vilosöndag för mig inte. Liam var på parkour på morgonen och fick springa/hoppa/studsa av sig. Han är grymt spänstig så det är nog främst fokuserandet som lämnar en del att önska. Haha. Det är ju rätt kul att busa med kompisen Ludde och leka zombie i kön osv. Och ja... Är man sju år så är man!
Instruktören var dessvärre krasslig (bakis?) och måttligt engagerad. Sådant stör mig och ett mail till föreningen är på gång. Mest för att hans brist på ledning gjorde att flera barn gjorde sig illa. Inte okej!

Resten av dagen gick åt till matlagning. Min korvsoppa fick betyget 97 av 100 - inte illa! Förberedde även middag till ikväll då mina svärföräldrar kommer hit. Kycklingrullader fick det bli...
Några timmar gick åt till att rensa, plocka och städa (eh, läs "sanera") Almas rum. Herregud!!! Nu har nya regler införts i detta hus, haha!

Steffe kom hem på kvällen och vi somnade ganska ovaggade...

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig den, men ändå bra. Den avslutades med att Stefans föräldrar kom på besök och övernattade, till barnens stora förtjusning.

Idag har vi haft möte på Atlas och därefter fick jag efterlängtad massage av världens bästa massör Inger. Lyxigt (och ont som f-n).

Jag har lite nya tider i min assistans nu. Vevve har gått på graviditetsledigt och om tre veckor går mamma i pension. Jag har hittat två pärlor som ersätter och det känns förstås väldigt bra. Jag är så enormt bortskämd med att ha en stabil assistentgrupp och alla har jobbat i många år. Jag är väldigt ovan vid att introducera nya... Vi kommer ha fest nästa helg, så att alla får lära känna varandra med respektive. Det ser jag fram emot!
 
Här kan du kommentera blogginlägget! 

Äldsta Bakåt Framåt Nyaste