2015-05-14 kl 16:20
 
Men alltså, jag VILL så gärna blogga. Dela med mig. Men så går dagarna, veckorna och månaderna. Helt galet!
Jag var på konferens ganska nyligen och flera personer var framme och frågade om min blogg. Va? Folk läser fortfarande? Otroligt...

Så. Nu gör jag ett nytt försök. Självklart kan jag omöjligt skriva om allt som har hänt sedan senast men några glimtar vill jag dela med mig av!

Vi har varit på paradissemester på Aruba tillsammans med mina föräldrar! Vackert, välordnat, välanpassat och väldigt god mat. Det fanns smolk i bägaren, jobbrelaterat, som gjorde att paradisfaktorn sjönk lite men likväl var det två fina veckor. Många frågar om vi kommer åka tillbaka, och det tror jag nog. Dock när barnen är större.
Det finns förstås en hel del bilder men här kommer några stycken.

Vi firade påsk med påskäggsjakt och Liam bjöd hem kusin Kalle och kompisen Liston.På påsklovet åkte vi på kryssning. Det blev en fin resa med glada barn. Lyckades även få till en familjebild!Veckan efter påsk var det dags för min årliga solo-vecka. Återigen blev det Teneriffa och en vecka fylld med sol, skratt, tjejsnack, goda drinkar och VILA. Livskvalité!Väl hemma från semestern, utvilad och på gång, var jag på konferens med IfA och representerade boken tillsammans med Johanna. Det var roliga dagar med många intressanta möten. Jag råkade visst även bli invald i IfAs styrelse och kommer att arbeta med påverkan av politiker och myndigheter. Hejsan, hoppsan, så det kan gå. :-)När solen börjar komma lever jag upp, det vet alla som känner mig. Energin återvänder och jag orkar så mycket mer. Förutom att jobba så vill jag spendera så mycket tid med barnen som bara möjligt, förstås.Häromdagen fixade vi picknick och träffade Elin i hamnen för en mysig eftermiddag.Förutom allt det roliga så har jag även varit inlagd på sjukhus pga den fantastiska kombinationen gallsten och njursten, med extra topping av extrem uttorkning och svindåliga blodvärden. Sammantaget är detta inget jag rekommenderar. Jag väntar nu på remiss till kirurgen som ska ta ställning till operation. Huuu. Vill inte. Inte. Verkligen inte!

I lördags hade jag finbesök från Gotland. Lizzie och hennes girls hängde med oss ett dygn och vi hade sån grym tur med vädret. Vi åt god mat i hamnen, följt av kortspel och grillning hemma hos oss. Bättre sällskap finns nog inte! Även om jag kände mig som en blekfis...Starten på den här veckan har ägnats åt jobb men idag är det ju röd dag. Stefan och barnen har varit på Andys lekland. Imorgon vankas middag hos min syster och på lördag drar Stefan till Småland över helgen. Ja, sedan är det måndag igen.

Snälla, kan nån bromsa tiden lite?
 
Här kan du kommentera blogginlägget! 

Äldsta Bakåt Framåt Nyaste