2015-02-20 kl 19:33
 
Wow... Det har varit mycket ett tag. Lite för mycket.
Men lite smått är jag nu tillbaka här och ska försöka blogga lite igen.

Vad har hänt då? Ja det är ju omöjligt att berätta allt. Det stora för mig var nog lanseringsfesten för boken Jag har en sjukdom men jag är inte sjuk - tio år senare. Det blev en härlig tillställning med över 200 personer.

Sedan dess har det blivit några tidningsintervjuer och föreläsningar. Jätteroligt!Tidningen Rörelse gjorde ett fint reportage och de publicerade även min krönika. Läs gärna här:
http://www.exakta.se/x-online/rorelse/2015/1501/#/32/

Idag har jag fått en välbehövlig massage. Kvalitetstid, verkligen. Ikväll blev jag smått beordrad av småfolket här hemma att vi skulle baka muffins, för annars är det nämligen inte fredagsmys på riktigt. Där ser man... För att Stefan skulle få lite tid att jobba så blev det alltså bakning.
Fredagströtta barn + fredagstrött mamma + socker = fantastisk kombo. Haha!Eftersom jag inte orkar "backa bandet" så bjuder jag på lite bilder från senaste tiden.

Liam har blivit SJU år. Vart tar tiden vägen?Pepparkakshuset har plundrats...Äntligen har vi inget blöjbarn! Detta har dock medfört en del märkliga sovställningar.Bara en bild jag älskar.Älskling och jag var på Livet är en schlager. Vilken toppenkväll!Wabbaloo upprepade succén med en fantastisk spelning.

Elin har hängt en del med oss.Samma Elin och jag bjöd våra föräldrar på vin och snittar.Årets skridskopremiär.Den kärlek som finns mellan våra barn är obeskrivlig!

 
Här kan du kommentera blogginlägget! 

Äldsta Bakåt Framåt Nyaste